Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Veckans meny 23 december & 26 december – 28 december
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00
Klassikern - Hemrökt lax, pepparrotscrème, skagenröra, forellrom samt potatis- och cheddarostroyal med schalottenlöksvinaigrette, 195 kr
Ångad kolja med gubbrörapotatis, örtsallad och brynt smör, 165 kr
Chilibakad spetskål med kronärtskockscrème, friterad jordärtskocka samt kålsky med tomat och soja, 165 kr
Svampsoppa med knaperstekt karljohansvamp och örtsmetana, 155 kr
Panzanellasallad med chilimarinerade räkor, oliver, rödlök, basilika och hyvlad parmesan, 195 kr
Friterad blomkål med bondbönsragu, gininkokt kålrabbi och cashewnäs med ingefära, 195 kr
Halstrad Uer med blåmusselsås, grönärtscrème, inkokt fänkål och citronmarinerade Juliennegrönsaker 255 kr
Gräddkokt vildsvinsskav med trattkantareller, brysselkål, potatispuré och rårörda lingon, 255 kr
