Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 19 augusti – 22 augusti
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Stekt fläsk med stuvade trädgårdsgrönsaker och persiljepotatis, 145 kr
Onsdag
Ångad kolja med brynt smör, pepparrot, kapris och rödbetor, 145 kr
Torsdag
Lammfärsbiff med ljummen grekisk sallad, tomatsås och rostad potatis, 145 kr
Fredag
Helstekt fläskytterfilé med äppelskysås, coleslaw, spetskål och pepparrotsallad samt färskpotatis, 145 kr
Veckans vegetariska
Vegetarisk lasagne med zucchini, getost, ruccola och solroskärnor, 145 kr
Veckans meny 19 augusti – 24 augusti
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdagar 11:00 - 19:00
Sallad med rostad kyckling, broccoli, krutonger och cheddardressing, 185 kr
Räksoppa serveras med chilimarinerade räkor och råstekt blomkål, 150 kr
Rostade primörbetor med crème på röda linser,
dragonvelouté mandel och pak choi, 190 kr
Inkokt lax med primörsallad, pressgurka, dillmajonnäs och färskpotatis, 215 kr
Rödvinsbrässerat anklår med chilibakad spetskål, kronärtskockscrème,
friterad svartkål och rödvinssås, 235kr
Det kan komma att ske förändringar i våra lunchmenyer under veckan