Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 4 november – 7 november
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Vitvinsbrässerade kycklingrullader med senapsgräddsky och bakad spetskål, 145 kr
Onsdag
Pannbiff med löksky, kokt potatis och gurksallad, 145 kr
Torsdag
Laxpudding med grönärtssallad, citron och skirat smör, 145 kr
Fredag
Kryddig fläskkarré med äppel colesalew, rostad potatis och sky, 145 kr
Veckans vegetariska
Potatis och lök frittata med krispig ostronskivling, grillade grönsaker och gremolata, 145 kr
Veckans meny 4 november – 9 november
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdagar 11:00 - 19:00
Blåmusselsoppa med chili, vitlök, persilja och vitlöksbröd, 150 kr
Sallad med inkokt lax, gurka, bakad tomat, blomkål och dillcrème, 190 kr
Savoykålsdolme fylld med friterad och confiterad svamp från Mucho, rökig svampbuljong och jordärstkockscrème, 205 kr
Bakad rimmad röding med smörsås, forellrom, discoveryäpple och sauterad spetskål, 255 kr
Gräddkokt vildsvinsskav med trattkantareller, brysselkål, potatispuré och rårörda lingon, 255kr
Det kan komma att ske förändringar i våra lunchmenyer under veckan
