Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 22 april – 25 april
Serveras tisdag - torsdag 11:00 - 15:00
Tisdag
Grillad fläskkarré med rostad majscrème, amandinepotatis, röd chimmichurri, koriander och böngroddar, 145 kr
Onsdag
Fiskgryta med tomat, saffran, persilja, aioli och krutonger, 145 kr
Torsdag
Kycklingfärsbiffar med ljummen sallad på mathavre, ramslök, rotfrukter, syrad lök samt ört och vitlöksyoghurt, 145 kr
Fredag
Smörbakad kolja ”Grenoble” med betor, kapris, brynt smör och färskpotatis, 145 kr
Veckans vegetariska
Bakad blomkål med currysmörsås, syrat äpple, blekselleri samt rostad grönkål, 145 kr
Veckans meny 22 april – 27 april
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdag 11:00 - 19:00
Potatis och purjolökssoppa med rökt lax, smörstekt kavring och friterad purjolök, 150 kr
Sallad med riven kyckling, ruccolapesto, oliver, bakad tomat, krutonger och parmesan, 175 kr
Zucchini fritters med ”koreansk morot”, broccolini, svampbuljong och vegansk aioli på cashewnötter smaksatt med sriracha, 190 kr
Halstrad röding med krossad potatis, gurksallad, pommes pinnes, sandefjordsås och forellrom, 255 kr
Hemvevad Lammkorv med potatisrösti, grillad paprika, bakad tomat, Gammel Knascrème, inkokt schalottenlök samt gremolatasky, 195 kr
På helgen har vi även
Klassikern - Hemrökt lax med pepparrotscrème, Skagenröra, potatis- och cheddarostroyal med forellrom samt vinaigrette