Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 1 april – 4 april
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Kycklinggryta smaksatt med dijonsenap och dragon serveras med rostade rotfrukter och krispig grönkål, 145 kr
Onsdag
Panerad torsk med kokt potatis, kall sås med äpple, rödlök, dill och citron, 145 kr
Torsdag
Pannbiff med råstekt potatris, löksky och saltgurka, 145 kr
Fredag
Timjan och vitlöksstekt pluma med tomatsallad, rostad potatis och dragoncrème, 145 kr
Veckans vegetariska
Bakad spetkål med sötpotatiscrème, chimichurri och krispig jordärtskocka, 145 kr
Veckans meny 1 april – 6 april
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdag 11:00 - 19:00
Sparrissoppa med kallrökt lax, inkokt sparris och smörstekt kavringssmul, 150 kr
Sallad med grillad kyckling, broccoli, lagrad cheddardressing och bakad plommontomat, 175 kr
Zucchini fritters med ”koreansk morot”, broccolini, svampbuljong och vegansk aioli på cashewnötter smaksatt med sriracha, 190 kr
Halstrad röding med krossad potatis, gurksallad, pommes pinnes, sandefjordsås och forellrom, 255 kr
Hemvevad Lammkorv med potatisrösti, grillad paprika, bakad tomat, Gammel Knascrème, inkokt schalottenlök samt gremolatasky, 195 kr
På helgen har vi även
Klassikern - Hemrökt lax med pepparrotscrème, Skagenröra, potatis- och cheddarostroyal med forellrom samt vinaigrett